Vídeo WbinCICAC: Anàlisi del Decret Llei 34/2020, de 20 d’octubre, de mesures urgents de suport a l’activitat econòmica desenvolupada en locals de negoci arrendats

Us informem que aquest Consell de l’Advocacia Catalana organitza el proper dimecres 28 d’octubre de 2020 a partir de les 17.30 hores, la ponència amb el títol “Anàlisi del Decret Llei 34/2020, de 20 d’octubre, de mesures urgents de suport a l’activitat econòmica desenvolupada en locals de negoci arrendats”  que tindrà lloc mitjançant la plataforma digital ZOOM. Aquesta conferència estarà presentada per l’Excma. Sra. Ma. Eugènia Gay, presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i per l’Excm. Sr. Rogeli Montoliu i Casals, president de la comissió de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Vic.

Amb la moderació de  l’Il·lm. Sr. Jesús Sánchez, secretari de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i membre de la Comissió de Normativa CICAC/ICAB, comptarem amb la presència de:

  • Excm. Sr. Jaume Alonso-Cuevillas Sayrol, Catedràtic de Dret Processal de la UB, diputat del Congrés dels Diputats i degà emèrit de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona
  • Sr. Roger Pallarols, director del Gremi de Restauració de Barcelona
  • Il·lm. Sr. Enrique Vendrell Santiveri, vicepresident del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona
  • Sra. Montserrat Junyent Martín, Assessora Jurídica Col·lectiu API
  • Il·lma. Sra. Isabel Galobardes, presidenta de PIMEC Turisme

 

decret llei 34/2020

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

Related Articles

Back to top button