Home / Servei lingüístic / Ja podeu consultar el Butlletí especial de notícies de Sant Jordi 2020

Ja podeu consultar el Butlletí especial de notícies de Sant Jordi 2020

Enguany, hem ajornat la publicació del Butlletí especial de notícies de Sant Jordi a causa de la COVID-19, fent coincidir la data de publicació del butlletí amb la nova data de celebració de la diada. En el butlletí hi trobareu recomanacions de lectures en llengua occitana i catalana d’autors d’arreu del domini lingüístic. També hi ha recomanacions tant de llibres divulgatius com de novel·les i poesia, així com la difusió de la bibliografia que ha preparat la Direcció General de Política Lingüística amb motiu de l’Any Badia i Margarit.

Us convidem a consultar el Butlletí especial de Sant Jordi.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca