Home / Servei lingüístic / Ja s’ha publicat el Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua del mes de maig

Ja s’ha publicat el Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua del mes de maig

Ja s’ha publicat el Butlletí de notícies que correspon al mes de maig en què la Comissió de Llengua dona a conèixer les principals novetats relacionades amb el llenguatge jurídic català, llengua catalana i dret lingüístic. En destaquem les notícies següents:

Accediu al Butlletí complet.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca