Reobertura de les oficines de l’Agència Tributària de Catalunya

Us informem que, a partir de dilluns vinent, 1 de juny (o del dia 2 si l’1 és festiu), l’Agència Tributària de Catalunya tornarà a obrir les seves oficines per oferir atenció presencial als ciutadans.

En concret, reobriran l’Oficina Central de Barcelona Zona Franca, les delegacions territorials a Girona, Lleida i Tarragona, totes les oficines territorials i l’Oficina de Serveis Tributaris a l’Hospitalet de Llobregat, les quals romandran obertes de dilluns a divendres en horari de 8.30 a 14 h. Pel que fa a les oficines de serveis tributaris, obren les seves portes les d’Olot i Ripoll, les quals romandran obertes de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 h.

El servei d’atenció presencial s’adreça a les persones físiques i només es prestarà amb cita prèvia i seguint estrictes mesures de seguretat, amb l’aforament limitat que això implica. Pel que fa als professionals, com sabeu, estan subjectes a l’obligació de tramitació telemàtica d’acord amb l’Ordre VEH/85/2017, d’11 de maig, per la qual s’estableix l’obligació de l’ús dels mitjans electrònics en les presentacions i pagament de diverses autoliquidacions per a determinats obligats tributaris.

Podeu ampliar la informació amb aquesta notícia publicada a la seu electrònica de l’ATC.

Related Articles

Back to top button