Home / Sin categoría / El TAB posa en marxa un procediment on line per desjudicialitzar conflictes

El TAB posa en marxa un procediment on line per desjudicialitzar conflictes

 

El Tribunal Arbitral de Barcelona (TAB) ha posat en marxa un procediment d’urgència per desjudicialitzar conflictes de forma telemàtica, arran de la crisi de la Covid-19. Trobareu al seu web www.tab.es tota la informació sobre el procediment fast track on line, i en el document que adjuntem a continuacó.

Procediment Fast Track

 

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca