Home / Sin categoría / Comunicat sobre presentació d’escrits i demandes als jutjats de forma telemàtica a partir del 15 d’abril

Comunicat sobre presentació d’escrits i demandes als jutjats de forma telemàtica a partir del 15 d’abril

En aquest comunicat conjunt del Consell de l’Advocacia Catalana, el Consell de Col·legis de Procuradors i el Consell de Col·legis de Graduats Socials de Catalunya trobareu tota la informació pel que fa a la presentació d’escrits als jutjats per mitjans telemàtics arran de l’aixecament de les limitacions, a partir del 15 d’abril, així com l’estat d’implementació telemàtica dels jutjats de tot Catalunya

escrit tricol·legial consell

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca