Cicle de Webinars gratuïts

Què és un webinar: Es un contingut formatiu en format vídeo que s’imparteix a través d’Internet. La primera emissió és en directe, però es pot enregistrar i tornar a emetre amb posterioritat. Aquest sistema permet que els usuaris i les usuàries interactuïn, participant en el xat per escrit, generant coneixement i contingut, cosa que genera un important valor afegit. El webinar es difon en directe, per a un màxim de trenta usuaris i usuàries, o en diferit, al que poden accedir un número il·limitat d’usuaris i usuàries, i segons la matèria tindran una durada aproximada d’entre 20 i 60 minuts.

Amb l’objectiu de que les sessions WbinCICAC siguin el més pedagògiques possibles, recomanem un aforament màxim de 30 persones per l’emissió EN DIRECTE, que podran intervenir a través del xat (per escrit) quan el o la ponent els indiqui. Les 30 primeres inscripcions rebudes rebran per correu electrònic un link de la plataforma digital Go to Meeting que hauran de copiar directament al navegador Google Chrome. Malgrat aquesta limitació del número d’usuaris i usuàries que poden accedir en directe, un cop hagin transcorregut 24 hores des de la seva emissió en directe, la sessió quedarà encapsulada en DIFERIT, perquè els i les interessades la puguin visualitzar a traés de la nostra Plataforma Formativa.

inscripcions instruccions per connectar-se en directe 

 

Related Articles

Back to top button