Ajornada ‘sine die’ la prova d’accés a l’advocacia prevista pel 28 de març, com a mesura preventiva pel coronavirus

Arran de la recomanació del Ministeri de Sanitat, com a mesura preventiva per evitar la difusió del COVID-19

El Ministeri de Justícia ha decidit ajornar la realització de prova d’accés a l’advocacia prevista pel 28 de març,  en comportar el trasllat d’un número elevat de candidats de tercers països i per tal d’evitar riscos innecessaris.

La Direcció General per al Servei Públic de Justícia ha informat que la nova data de celebració de l’examen, que dependrà de la incidència del coronavirus i es fixarà quan les autoritat sanitàries ho autoritzin, es publicarà al web del Ministeri de Justícia almenys amb tres setmanes d’ antelació a la realització de la prova.

A continuació us adjuntem la resolució del 10 de març de 2020 de la Direcció General per al Servei Públic de Justícia on es procedeix a l’ajornament de la realització de la prova d’accés a l’Advocacia 2020.

resolució

Related Articles

Back to top button