Home / Sin categoría / Horari d’atenció al públic del Consell de l’Advocacia Catalana.

Horari d’atenció al públic del Consell de l’Advocacia Catalana.

De conformitat amb les directrius públiques sanitàries davant l’actual situació de COVID-19, es considera oportú, com a mesures de prevenció que l’horari d’atenció al públic serà de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores. Tanmateix us podrem atendre des de l’adreça electrònica recepcio@cicac.cat 

Des de l’organització es vol agrair la comprensió davant aquestes mesures adoptades en benefici de tothom.

Us mantindrem puntualment informats i informades.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca