Home / Articles Butlletí / Impulsa el català: Common Voice

Impulsa el català: Common Voice

Vols que els robots parlin en català? Participa des de casa en el projecte Common Voice, una iniciativa de Mozilla per a ajudar les màquines a aprendre com parlem les persones. Això permetrà que tot tipus d’aplicacions i aparells puguin gaudir de sistemes de veu que reconeguin la llengua catalana.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca