Home / Articles Butlletí / L’Observatori del Valencià

L’Observatori del Valencià

A finals del 2019 la Fundació Nexe va presentar el seu darrer projecte: l’Observatori del Valencià, un espai web on es poden consultar més de 6.000 dades tractades que permeten conèixer la situació de la nostra llengua amb només 4 clics. L’Observatori s’ha concebut com una eina dinàmica i participativa que ha de permetre conèixer d’una manera ràpida i senzilla la situació sociolingüística del valencià.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca