Home / Articles Butlletí / 11 de març: Nous parlants de català: trajectòries i identitats socials (URV)

11 de març: Nous parlants de català: trajectòries i identitats socials (URV)

Una porció significativa dels catalanoparlants actuals són nous parlants, és a dir, persones que no van aprendre català en l’entorn familiar quan eren infants, sinó que l’han adoptat en alguna etapa de la seva trajectòria vital. En aquesta sessió s’oferirà una panoràmica de la recerca sociolingüística més recent sobre qui són aquests nous parlants i sobre com, quan i per què adopten el català. S’aprofundirà en la manera com les seves trajectòries qüestionen una sèrie d’aspectes generalment assumits sobre la relació entre llengua i identitat, i s’exposaran algunes de les preguntes que la recerca sobre aquests perfils de parlants planteja per a la sociolingüística i la política i la planificació lingüístiques. Més informació

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca