Home / Sin categoría / El nou degà del Col·legi d’Advocats de Vic, Rogeli Montoliu, pren possessió com a nou conseller del Consell de l’Advocacia Catalana

El nou degà del Col·legi d’Advocats de Vic, Rogeli Montoliu, pren possessió com a nou conseller del Consell de l’Advocacia Catalana

El nou degà del Col·legi d’Advocats de Vic, Rogeli Montoliu, ha pres possessió com a nou conseller del Consell de l’Advocacia Catalana durant el plenari celebrat per la institució el passat divendres 20 de desembre, el darrer de l’any 2019. El mateix dia es va acomiadar el degà sortint de Vic,  Joan Riera, que des de l’any 2015 ha format part del Consell, com a president de la Comissió de Llengua. Des del Consell de l’Advocacia Catalana volem agrair la feina duta a terme per Riera durant els darrers quatre anys.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca