Home / Sin categoría / El president del Consell de l’Advocacia Catalana, assisteix als actes d’imposició de togues de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Manresa

El president del Consell de l’Advocacia Catalana, assisteix als actes d’imposició de togues de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Manresa

El president del Consell de l’Advocacia Catalana, assisteix als actes d’imposició de togues de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Manresa, i s’adreça especialment a les noves togades i als qui porten 25 anys d’exercici

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca