Home / Sin categoría / El president del Consell de l’Advocacia Catalana, compareix davant la Comissió de Justícia del Parlament per informar sobre el Projecte de llei de modificació del Llibre quart del Codi Civil de Catalunya

El president del Consell de l’Advocacia Catalana, compareix davant la Comissió de Justícia del Parlament per informar sobre el Projecte de llei de modificació del Llibre quart del Codi Civil de Catalunya

El president del Consell de l’Advocacia Catalana, Excm. Sr. Ignasi Puig i Ventalló,  ha comparegut davant la Comissió de Justícia del Parlament per informar sobre el Projecte de llei de modificació del Llibre quart del Codi Civil de Catalunya per tal de garantir la igualtat de drets i la no discriminació de les persones amb discapacitat sensorial

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca