Home / Servei lingüístic / Consulteu el Butlletí especial per a Sant Jordi (2019)

Consulteu el Butlletí especial per a Sant Jordi (2019)

La Comissió de Llengua us desitja una feliç Diada de Sant Jordi i us convida a llegir el Butlletí especial que ha publicat, en què informa sobre el programa del Voluntariat per la Llengua, en actiu en l’àmbit col·legial, i suggereix un conjunt de lectures per a la Diada d’enguany: novel·les, narrativa curta, llibres en occità i una selecció de les guies pràctiques que s’han publicat sobre la nova normativa de la llengua catalana.

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca