Home / Articles Butlletí / Nou apunt sobre redacció jurídica: “l’emissor”

Nou apunt sobre redacció jurídica: “l’emissor”

El portal Terminologia Jurídica publica un nou apunt lingüístic útil per a la redacció jurídica: “L’emissor“. Tracta sobre el punt de vista des del qual cal redactar documents jurídics com les demandes, els recursos i també les sentències, en què sovint abusem de les formes impersonals en detriment de les formes de primera persona. Us convidem a llegir l’apunt.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca