19 d’octubre: IX Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia

Com cada any la Comissió de Llengua del Consell organitza una jornada per abordar, debatre i analitzar la situació del català en l’àmbit de la justícia. Enguany, amb la col·laboració del Col·legi d’Advocats de Vic, celebra la novena jornada a Vic i porta per títol “La fiscalia i l’ús del català”.

L’acte, que comença a les 9.30 h i acaba a les 14 h, es distribueix en dos blocs: en el primer, hi ha una ponència sobre els drets lingüístics a Bèlgica, a càrrec d’Eva Pons, i en el segon, al voltant d’una taula rodona amb representants de diferents àmbits jurídics, es debat sobre l’ús del català que fa la fiscalia. Durant la trobada, també es dediquen uns minuts a homenatjar l’advocat vigatà Santi Pons Hita.

La jornada és gratuïta però cal confirmar l’assistència per correu electrònic a serveilinguistic@cicac.cat

Baixeu-vos el programa en pdf.

Related Articles

Back to top button