Home / Articles Butlletí / 19 d’octubre: IX Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia

19 d’octubre: IX Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia

Com cada any la Comissió de Llengua del Consell organitza una jornada per abordar, debatre i analitzar la situació del català en l’àmbit de la justícia. Enguany, amb la col·laboració del Col·legi d’Advocats de Vic, celebra la novena jornada a Vic i porta per títol “La fiscalia i l’ús del català”.

L’acte, que comença a les 9.30 h i acaba a les 14 h, es distribueix en dos blocs: en el primer, hi ha una ponència sobre els drets lingüístics a Bèlgica, a càrrec d’Eva Pons, i en el segon, al voltant d’una taula rodona amb representants de diferents àmbits jurídics, es debat sobre l’ús del català que fa la fiscalia. Durant la trobada, també es dediquen uns minuts a homenatjar l’advocat vigatà Santi Pons Hita.

La jornada és gratuïta però cal confirmar l’assistència per correu electrònic a serveilinguistic@cicac.cat

Baixeu-vos el programa en pdf.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca