Home / Drets Humans / Reunió del president de l’Advocacia Catalana, Julio J. Naveira, amb el President del Fòrum de Síndics Locals

Reunió del president de l’Advocacia Catalana, Julio J. Naveira, amb el President del Fòrum de Síndics Locals

Avui el president del CICAC Julio J. Naveira s’ha reunit amb el President del Fòrum de Síndics Locals Sr. Lluís Martínez Camps, Síndic de Mollet del Vallès i la Secretaria del Fòrum Isabel Marquès, Síndica de Terrassa, per iniciar una col·laboració en la defensa dels drets de la ciutadania i la de la justícia de proximitat.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca