Home / Articles Butlletí / Baròmetre de l’ús del català a internet: resum de la situació el 30 de juny del 2018

Baròmetre de l’ús del català a internet: resum de la situació el 30 de juny del 2018

Segons WICCAC (Webmàsters Independents en Català, de Cultura i d’Àmbits Cívics), en data 30 de juny es registra un ús molt elevat del català (entre un 86 i un 100%) en les pàgines webs de les universitats, teatre i dansa, vins i caves, música, ONGs i Església. Es registra un ús mitjà del català (entre un 50 i 65%) en les pàgines webs sobre informàtica, alimentació, assegurances i entitats bancàries. I es registra un ús molt baix (entre un 0 i 30%) en les pàgines webs d’empreses d’automòbils i electrodomèstics i webs sobre cosmètica, entre altres.

Més informació

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca