Home / Articles Butlletí / 19 de setembre: Jornada “Fabra avui. El català, de llengua moderna a llengua digital”

19 de setembre: Jornada “Fabra avui. El català, de llengua moderna a llengua digital”

La Revista de Llengua i Dret, de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, organitza una jornada de reflexió i debat amb motiu de la commemoració de l’any Pompeu Fabra. La jornada tindrà lloc el 19 de setembre, de 9 a 13 hores, a l’Escola d’Administració Pública.

L’objectiu de la trobada és enllaçar la contribució innovadora de Fabra –que va aportar unes estructures imprescindibles perquè el català pogués ser usat en tots els àmbits com a llengua moderna– amb les repercussions lingüístiques del dret i les polítiques digitals i, finalment, amb els desenvolupaments tecnològics que necessiten avui les llengües per poder ser usades en la majoria d’àmbits de la vida diària.

La inscripció ja està oberta. Consulteu el programa.

 

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca