Home / Servei lingüístic / Ja ha sortit publicat el Butlletí de notícies (juny 2018) de la Comissió de Llengua

Ja ha sortit publicat el Butlletí de notícies (juny 2018) de la Comissió de Llengua

Ja ha sortit publicat l’últim número del Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua del CICAC i que recull les notícies més importants relacionades amb la llengua catalana i el llenguatge jurídic català que han esdevingut aquest mes de juny.

Consulteu el butlletí complet.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca