Home / Articles Butlletí / El TERMCAT publica el Diccionari dels XVIII Jocs Mediterranis

El TERMCAT publica el Diccionari dels XVIII Jocs Mediterranis

El TERMCAT ha publicat el Diccionari dels XVIII Jocs Mediterranis: Tarragona 2018, una obra de consulta pràctica adreçada a tots els sectors que necessitin emprar terminologia esportiva en la seva activitat professional (membres de l’organització, periodistes, mediadors lingüístics, etc.). Recull més de 7.000 termes bàsics de tots els esports que són competició en els XVIII Jocs Mediterranis.

El català és llengua d’ús oficial dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018 conjuntament amb el castellà i el francès, llengües oficials d’acord amb la Carta olímpica. L’oficialitat del català als jocs deriva del conveni marc de col·laboració en matèria d’usos lingüístics que van signar el Departament de Cultura i la Fundació Tarragona 2017, el 20 de juliol de 2016.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca