El president de l’Advocacia Catalana, Julio J. Naveira, en la jornada preparatòria per al Congres estatal: “Discapacitat física i orgànica, envelliment i cronicitat”

El president del Consell de l’Advocacia Catalana, Julio J. Naveira, va participar el passat 29 de maig, en la jornada preparatòria per al Congres estatal: “Discapacitat física i orgànica, envelliment i cronicitat” que promou COCEMFE Catalunya i que aquesta entitat preveu realitzar al febrer de 2019.

COCEMFE és una confederació d’entitats de persones amb discapacitat física i orgànica que treballa pel reconeixement dels drets de les persones amb discapacitat i la millora de la seva qualitat de vida.

El President va participar en la jornada de treball preparatòria on es van abordar diferents eixos temàtics com: la innovació per garantir els drets de les persones amb discapacitat en cada etapa del cicle de vida, l’accés als serveis a les ciutats i les TIC al servei de la millora de la qualitat de vida i la gestió i la difusió de les dades col·lectives com a eina social.

El CICAC i COCEMFE Catalunya ja han col·laborat en altres activitats com va ser la organització d’una jornada al desembre de 2017 sobre “Drets, Accessibilitat i Compliment Normatiu. Què fer a partir del 5 de desembre?” en la qual es van abordar les conseqüències de l’incompliment de la Llei General de Drets de les Persones amb Discapacitat i de la seva Inclusió Social.

 

Related Articles

Back to top button