2a sessió del 8è Cicle de Cinema i DDHH ICATER

El proper dimarts dia 5 de juny a partir de les 18.00 hores, al Saló d’actes del Col·legi Advocats de Terrassa, tindrà lloc la 2a sessió del 8è Cicle de Cinema i Drets Humans ICATER, dedicada al Dret a la Seguretat Vital. amb projecció i col·loqui dels premiats curtmetratges del director terrassenc Marc Nadal. ENTRADA LLIURE I OBERTA AL PÚBLIC.

El director de cinema Marc Nadal presentarà els seus premiadíssims curtmetratges CIUDADANOS (15 minuts) i LA CONDENA (8 minuts).

Després de les projeccions, es farà un col·loqui que comptarà amb la participació de

  • David Bondia, president de l’Institut dels Drets Humans de Catalunya, advocat, professor i activista
  • Beta Marquès, Síndica de Greuges de Terrassa, advocada i membre de la Comissió de Drets Humans de l’ICATER
  • Ramón Tuà, del Col·lectiu de IaioFlautes i del Col·lectiu Per unes Pensions Dignes
  • Javier Delgado, del Col·lectiu sense Habitatge de Terrassa

Presenta: Joan Tamayo, de la Comissió de DDHH de l’ICATER.

SINOPSI DELS CURTMETRATGES:

  • CIUDADANOS: La falta de feina porta els ciutadans a una situació d’emergència, enfrontant els uns contra els altres, obligant-nos a despertar el seu propi egoïsme per sobreviure. Davant la violència i la injustícia, ciutadans com la Noe pateixen l’absència de lleis efectives.
  • LA CONDENA: Curt protagonitzat pels actors Pepa López i Gal Soler. Durant el 2014 es van produir de mitjana 189 desnonaments diaris a Espanya. 2 desnonaments cada 15 min. Aquest desnonament es va executar a les 17h.

Related Articles

Back to top button