Home / Drets Humans / Reunió del president de l’Advocacia Catalana, Julio J. Naveira, amb representants de Cáritas

Reunió del president de l’Advocacia Catalana, Julio J. Naveira, amb representants de Cáritas

El president del Consell de l’Advocacia Catalana, Julio J. Naveira, s’ha reunit aquest dimecres 16 de maig de 2018, amb Salvador Obiols i Amèlia de Juan, en representació de Cáritas, per tractar sobre vies de col·laboració ambdues entitats.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca