Home / Articles Butlletí / enFABRATs! Un concurs dels Serveis Lingüístics de la UB

enFABRATs! Un concurs dels Serveis Lingüístics de la UB

El proper dia 4 d’abril començarà l’enFABRAts, un concurs dels Serveis Lingüístics de la Universitat de Barcelona. A través de preguntes tancades, el joc i l’humor, l’enFABRAts donarà a conèixer detalls i curiositats de la vida i l’obra de Pompeu Fabra. Les preguntes, que s’aniran publicant durant tot el mes d’abril, estaran disponibles a l’adreça www.ub.edu/sl/fabra.

L’enFABRAts va adreçat a tota la comunitat UB: alumnat, professorat, personal d’administració i serveis i Grup UB. El patrocina el Vicerectorat d’Estudiants i Política Lingüística i hi col·labora la Xarxa de Dinamització Lingüística.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca