Home / Articles Butlletí / Nou apunt al portal Terminologia jurídica: “entrant / sortint”

Nou apunt al portal Terminologia jurídica: “entrant / sortint”

El portal Terminologia Jurídica ha publicat recentment un nou apunt lingüístic. Aquesta vegada tracta la qüestió dels adjectius “entrant” i “sortint” i en descriu el seu ús en llenguatge periodístic i en registres de formalitat mitjana. Us convidem a llegir l’apunt.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca