Home / Servei lingüístic / Ja ha sortit publicat el Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua, que correspon al mes de gener

Ja ha sortit publicat el Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua, que correspon al mes de gener

Com sabeu, la Comissió de Llengua del CICAC fa un recull de notícies mensual sobre l’actualitat de la llengua catalana, en especial, del llenguatge jurídic català i dels drets lingüístics. Ja podeu consultar el Butlletí de notícies que correspon a aquest mes de gener, del qual destaquem les notícies següents:

Consulteu el butlletí complet.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca