Home / Articles Butlletí / Nou apunt a Terminologia Jurídica: “«no» davant de noms i adjectius: amb guionet? aglutinat? separat?”

Nou apunt a Terminologia Jurídica: “«no» davant de noms i adjectius: amb guionet? aglutinat? separat?”

El portal Terminologia Jurídica ha publicat recentment un nou apunt lingüístic. Aquesta vegada tracta la qüestió de com escriure l’adverbi “no” quan precedeix noms i adjectius en termes jurídics com el “supòsit de no-subjecció”, el “pacte de no-competència” o bé el “principi de no-confiscatorietat”.

Us convidem a llegir l’apunt.

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca