Home / Articles Butlletí / McCragh: “Cal que ens posem les piles i defensem l’ús del català als jutjats”

McCragh: “Cal que ens posem les piles i defensem l’ús del català als jutjats”

Donem a conèixer la notícia publicada pel Diari de Girona que destaca la defensa del català als jutjats feta per Carles McCragh, en aquell moment president del Consell de l’Advocacia Catalana, el qual també va animar l’advocacia a emprar aquesta llengua en l’exercici professional. La notícia es va publicar amb motiu de la celebració de la VIII Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia.

Consulteu la notícia.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca