Home / Articles Butlletí / Mostra Cinèma Occitan

Mostra Cinèma Occitan

La Mòstra de Cinèma Occitan 2017 ofereix una visió panoràmica de la llengua i la cultura occitanes a través de creacions audiovisuals, que s’expressen a través d’un autèntic ventall de varietats lingüístiques, que van del gascó al vivaro-alpí, llenguadocià al llemosí o del provençal a l’alvernès.  Totes elles, pròpies dels diferents territoris occitans i de les persones que les parlen.

Enguany la Mostra arriba a 27 localitats catalanes i occitanes. Vegeu la programació.

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca