Home / Servei lingüístic / Dijous 15 de juny: “Carles Duarte: de la llengua i el dret”

Dijous 15 de juny: “Carles Duarte: de la llengua i el dret”

Amb l’objectiu de reconèixer públicament la tasca de Carles Duarte en l’àmbit jurídic català, l’Escola d’Administració Pública de Catalunya organitza la jornada “Carles Duarte: de la llengua i el dret”, una iniciativa del Consell de Redacció de la Revista de Llengua i Dret i que compta amb la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística.

L’acte, que tindrà lloc a la Sala d’actes de l’EAPC (Barcelona), consta d’una primera part acadèmica, sobre la creació, l’evolució i els reptes del llenguatge jurídic, i una segona part més informal, que vol ser un tribut de les persones que han col·laborat amb ell, especialment al llarg de la seva trajectòria en la Revista de Llengua i Dret.

Consulteu el programa

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca