VÍDEO. La justiciabilitat del Dret a la salut.

 

 

La Comissió de DDHH del Consell de l’Advocacia Catalana, amb l’objectiu de donar eines pràctiques a l’advocacia i a la societat en general per exigir als jutjats el compliments efectiu dels drets que li són reconeguts, inicia un “Cicle de sessions pràctiques sobre la justiciabilitat dels drets socials” que culminaran en el III Congrés de Drets Humans de l’Advocacia Catalana que tractarà sobre “La justiciabilitat com a garantia dels drets socials” que tindrà lloc a Terrassa el 19 i 20 d’octubre de 2017.

La sisena sessió dels Cicles es realitzarà el dia 8 de juny de 2017 a partir de les 18.00 hores presencialment a la Sala d’Actes de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona (Pl. Vicenç Vives núm. 4 de Girona) sota el títol Com fer efectiu el compliment del dret a la salut avui en dia?

Us recordem que les inscripcions als Cicles son gratuïtes.

programa i inscripcions presencials

III Congrés de Drets Humans 2017

Related Articles

Back to top button