Home / Drets Humans / 7è Cicle de Cinema i Drets Humans, des de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa

7è Cicle de Cinema i Drets Humans, des de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa

Us informem que la Comissió de Drets Humans de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa organitza el 7è Cicle de Cinema i Drets Humans, obert a l’assistència dels Col·legiats/des i de tota la ciutadania.

La propera sessió tindrà lloc el proper dia 15 de maig de 2017 a les 18.30 hores a la Sala d’Actes del mateix Col·legi d’Advocats (Carrer Gabriel Querol núm. 21-23 de Terrassa. Telèfon de contacte 937 801 366).

Programa del 7è Cicle de Cinema i Drets Humans ICATER 2017

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca