Home / Articles Butlletí / El CICAC participa a les XI Jornades Internacionals de Traducció i Interpretació, que aquest any tracten la justícia i les llengües minoritzades.

El CICAC participa a les XI Jornades Internacionals de Traducció i Interpretació, que aquest any tracten la justícia i les llengües minoritzades.

Del 10 al 12 de maig d’enguany el Departament de de Traducció i Comunicació de la Universitat Jaume organitza a Castelló de la Plana les XI Jornades Internacionals de Traducció i Interpretació, les quals busquen aprofundir el tema de la justícia i les llengües minoritzades en l’ordre postmonolingüe.

En el marc d’aquesta trobada, el CICAC juntament amb el TERMCAT presentaran el nou portal “Terminologia jurídica” i la feina que duu a terme el Comitè Terminològic de Dret del TERMCAT, el qual està format per diversos representants del món jurídic entre els quals hi ha la Comissió de Llengua del CICAC. La presentació tindrà lloc el dimecres 10 de maig a les 12.30 h i anirà a càrrec d’Apel·les Carod, membre de la Comissió de Llengua i membre el Comitè Terminològic de Dret, i Elisabeth Casademont, en representació del TERMCAT.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca