Home / Articles Butlletí / Portal jurídic: legislació en català i actualitzada

Portal jurídic: legislació en català i actualitzada

web_portal-juridicEl Portal Jurídic de Catalunya és un nou espai web gratuït pensat especialment per a professionals jurídics, que recull, de manera immediata i actualitzada, tant la normativa de Catalunya i les normes estatals consolidades, com els tractats constitutius de la Unió Europea.

En total, es pot accedir a més de 650 normes amb rang de llei i a 24.000 decrets i ordres de Catalunya publicades al DOGC des de 1977. De cada norma s’ofereix el text original publicat al diari o butlletí oficial, el text vigent a la data de la consulta, i el text anomenat “multivigent”, que reconstrueix les diverses versions que ha tingut una norma al llarg del temps.

Així mateix, el web també permet seguir el recorregut d’una llei des que es comença a elaborar en el Govern fins que és aprovada pel Parlament. Per això, aquest portal ofereix els projectes o proposicions de llei i els dictàmens de les comissions parlamentàries, del Consell de Garanties Estatutàries, del Consell Consultiu i de la Comissió Jurídica Assessora.

Amb aquest projecte, Catalunya es posa a l’alçada de França, Canadà i Itàlia, països que també ofereixen aquest tipus de servei jurídic tan exhaustiu als ciutadans.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca