Home / Articles Butlletí / Continguts de la IV Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana

Continguts de la IV Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana

video-jornadaJa hi ha a disposició pública els continguts de la IV Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana, organitzada el passat 7 de juliol per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

Recordem que a l’acte es van escoltar exposicions sobre polítiques lingüístiques de diversos representants institucionals dels territoris de parla catalana, es va presentar per primera vegada des de 2004 les principals dades sobre els coneixements i els usos del català en el conjunt de territoris, i també es va fer una anàlisi global de la situació de la llengua, tenint en compte els punts forts i febles que té el català.

En el programa de la jornada hi ha configurats els enllaços als vídeos de cadascuna de les ponències i hi ha penjades algunes de les presentacions que es van projectar durant la trobada.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca