Continguts de la IV Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana

video-jornadaJa hi ha a disposició pública els continguts de la IV Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana, organitzada el passat 7 de juliol per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

Recordem que a l’acte es van escoltar exposicions sobre polítiques lingüístiques de diversos representants institucionals dels territoris de parla catalana, es va presentar per primera vegada des de 2004 les principals dades sobre els coneixements i els usos del català en el conjunt de territoris, i també es va fer una anàlisi global de la situació de la llengua, tenint en compte els punts forts i febles que té el català.

En el programa de la jornada hi ha configurats els enllaços als vídeos de cadascuna de les ponències i hi ha penjades algunes de les presentacions que es van projectar durant la trobada.

Related Articles

Back to top button