Home / Articles Butlletí / Cinema en català

Cinema en català

web_cinemaCinema en català és la pàgina web que la Generalitat de Catalunya posa a la disposició del públic per tal d’informar sobre l’oferta actual de pel·lícules en català. Hi trobareu la cartellera de cinema, les sales on es projecten pel·lícules en català o subtitulades en català i informació sobre les últimes novetats i festivals de cinema.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca