VIè Cicle de Cinema i Drets Humans

Vè Cicle de cinema i drets humans

Dins els actes de celebració de Sant Raimon de Penyafort de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa, la Comissió de Drets Humans de l’ICATER organitza per sisè any consecutiu el Cicle de Cinema i Drets Humans.

A continuació, us en detallem el PROGRAMA, que inclou sessions de cine-fòrum els dies 2, 10, 17 i 26 de maig, obertes a tots els ciutadans de Terrassa, Rubí i Sant Cugat.

Cadascuna de les sessions gira entorn a un tema específic vinculat als Drets Humans (Dret a la ciutat, Dret a no sofrir assetjament escolar, Dret a la pròpia identitat sexual, Drets dels Refugiats) i comptarà amb l’assistència de destacades personalitats que contribuiran, sens dubte, a un debat enriquidor en el qual us convidem a participar activament.

Destaquem que la participació és oberta tant als advocats com a la ciutadania en general (inclosos els nens a partir de 13 anys, especialment per a la sessió sobre el bullying del dia 10 de maig).

Related Articles

Back to top button