Home / Articles Butlletí / Com es diu “gananciales” en català”?

Com es diu “gananciales” en català”?

El terme “gananciales” sovint resulta conflictiu i genera molts dubtes lingüístics als professionals del dret. Com es deu dir en català el règim econòmic matrimonial a què fa referència? El portal Terminologia jurídica es fa ressò d’aquest cas i n’ofereix un article.

Consulteu-lo: http://www.terminologiajuridica.cat/com-es-diu-gananciales-en-catala/

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca