Home / Nota de premsa / Trobada institucional de l’Advocacia Catalana amb el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i el conseller de Justícia, Carles Mundó

Trobada institucional de l’Advocacia Catalana amb el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i el conseller de Justícia, Carles Mundó

El Consell de l’Advocacia Catalana, que representa els 14 Col·legis d’Advocats de Catalunya, han mantingut avui, 11 de març, una trobada institucional amb el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i el conseller de Justícia, Carles Mundó, al Palau de la Generalitat.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca