Home / Servei lingüístic / Publiquem el Butlletí de la Comissió de Llengua del mes de març

Publiquem el Butlletí de la Comissió de Llengua del mes de març

butlletí_marçJa ha sortit publicat el Butlletí de la Comissió de Llengua que correspon al mes de març. D’aquest número en destaquem l’elaboració d’un nou article del Català a la Carta, aquesta vegada sobre l’origen de les expressions “judici salomònic” i “llei draconiana”; l’adaptació de l’Optimot als dispositius mòbils i la publicació de tres nous formularis jurídics en català.

Consulteu el butlletí complet.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca