Home / Drets Humans / El Consell de l’Advocacia Catalana, al Comité Operatiu per facilitar l’acollida de refugiats a Catalunya

El Consell de l’Advocacia Catalana, al Comité Operatiu per facilitar l’acollida de refugiats a Catalunya

El Consell de l’Advocacia Catalana, en representació dels 14 Col·legis d’Advocats de Catalunya, forma part del Comité Operatiu creat pel Govern català i format per Administracions, institucions i entitats, per facilitar l’acollida i atenció de les persones refugiades que s’espera arribin a Catalunya en els propers mesos. El Comité es reunirà de forma periòdica amb l’objectiu de poder articular una resposta a nivell de tot el territori davant l’arribada a Catalunya de persones que fugen de la guerra, i demanarà al govern de l’Estat una major agilitat en la concessió de l’asil als refugiats.  En aquest sentit, el Consell de l’Advocacia Catalana ha expressat la seva disponibilitat en la tramitació d’expedients d’asil.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca