Home / Articles Butlletí / Màster Oficial Interuniversitari d’Estudis Avançats de Llengua i Literatura catalanes (UAB – UB)

Màster Oficial Interuniversitari d’Estudis Avançats de Llengua i Literatura catalanes (UAB – UB)

L’objectiu del màster és proporcionar una formació específica i avançada en llengua i literatura catalanes, tant pel que fa als aspectes teòrics com pel que fa als aspectes més aplicats. Els estudis estan organitzats en dues especialitats: lingüística catalana i literatura catalana. Les inscripcions ja són obertes. Més informació

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca