Home / Articles Butlletí / Puta pasta

Puta pasta

Emili Bayo / Editorial: RBA La Magrana
VI Premi Crims de Tinta
Puta pasta EmiliEl Marc està escurat, la seva empresa de serveis lingüístics està en fallida tècnica, l’exdona encara el burxa… De manera que, quan la bella i perillosa Verònica, la seva amiga Vero de tota la vida, li proposa de robar a casa del diputat Bernal, hi accedeix. Serà fàcil, li diu. I, al capdavall, ja no li queda res per perdre. Però s’equivoca. S’equivoca, i molt.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca