Home / El Consell informa / Primer informe de l’Observatori Econòmic i Social de la Justícia (Càtedra UAB-CICAC).

Primer informe de l’Observatori Econòmic i Social de la Justícia (Càtedra UAB-CICAC).

La Càtedra “Observatori Econòmic i Social de la Justícia” del Consell de l’Advocacia Catalana i la Universitat Autònoma de Barcelona, presenta el seu primer informe, que fa una radiografia de l’estat actual de l’Administració de Justícia i analitza les reformes de l’organització judicial previstes en la Llei Orgànica del Poder Judicial. Podeu accedir a l’informe clicant aquí

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca