El Servei Lingüístic impartirà el taller de recursos lingüístics als estudiants de dret de la UdG

cat recursos tallerLa Comissió de Llengua del CICAC ofereix una sessió formativa sobre recursos lingüístics als estudiants de la Facultat de Dret de la Universitat de Girona. Aquesta iniciativa s’emmarca dins el Pla de Treball que el Consell de l’Advocacia Catalana ha signat amb la Generalitat de Catalunya per impulsar l’ús del català jurídic en l’àmbit de la justícia. L’objectiu de la sessió és divulgar les eines gratuïtes de què disposen els futurs professionals jurídics per poder utilitzar el català amb normalitat com a llengua d’estudi i, en un futur, com a llengua professional.

Lloc: Universitat de Girona, Facultat de Dret
Dia: 15 d’abril
Hora: de 16.30 h a 18.30 h

Related Articles

Back to top button