Home / Servei lingüístic / Ja s’ha publicat el Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua

Ja s’ha publicat el Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua

abril_notiLa Comissió de Llengua del CICAC ja ha publicat l’e-Butlletí de notícies d’aquest mes d’abril. En destaquem l’article d’Ester Franquesa, directora de Política Lingüística, en què parla de la situació del català a la justícia i dóna conèixer la campanya que el Govern està duent a terme per impulsar-ne l’ús.

Accés directe al butlletí.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca