Home / Articles Butlletí / Personatges convertits en paraules

Personatges convertits en paraules

David Paloma  /  BT00261501Editorial Barcanova

Llibre singular, que permet descobrir quins personatges s’amaguen darrere paraules com jacuzzi, quinqué, rebeca, sequoia… i 150 més. En llegiràs els trets principals de la seva vida i de la seva obra, et distrauràs amb la història de cada paraula i, fins i tot, podràs sorprendre’t amb una colla de curiositats inaudites. Personatges convertits en paraules és un llibre d’epònims, és a dir, de noms propis que acaben convertint-se en noms comuns.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca